sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

1. Kesäkuuta

Sinne meni toukokuu! Tai no kysymysmerkki olis ehkä oleellisempi ku toi huutomerkki koska mul ei oo mitään hajua miten se meni noin nopeesti. 20 päivää jäljellä ?! Siis vaan 20! Victorialla vaan viikko... Tästä ollaan niin kauan puhuttu ja nyt se aika on sitten koittanut. Kummallista kummallista mutta mukava on päästä kotiin!

Kotiin on mukava tulla Varsinkin koska eilen kirmo ja kato oli kattomassa meijän uutta perheenjäsentä Ferraria Jyväskylässä! Elegantti tapaus. Se tulee siis 28 päivä eli viikko suomeen tulon jälkeen. Todella jännää! Ja se viikko tulee menee nii  nopeesti (toivottavasti) koska siinä on niin paljon tekemistä ku kaikkia pitää tavata ja moikata ja halailla. Enzoa mä halaan kyllä aivan varmasti ekaks <3

Eipäs tässä taas hirveesti oo mitään ihmeellistä tehty. Salernossa oltiin ja siellä sattu olemaan jotkut taide koulun juhlat joten musiikkia ja esiintymistä ja taidetta ja kaikkea muuta jännää. Oli ihan mukavaa ja siis adelinan sisko oli täällä ja on siis vieläkin. Ihan siis suomalainen sisko. Oli kiva jutella ja tutustua. Sen reissun jälkeen ei oikeen mitään. Roomaa odotellessa. Pitää ruveta jo kattomaan mitä pakkaa mukaan summuuta. Kaikkea ei voi ottaa mukaan, jotain pitää jättää tänne.

Toivottavasti kaikki viettää mukavan sunnuntain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti