keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ragazze, vi voglio troppo bene!

Keskiviikkoja kaikille. Kirjoitan nyt ihan tietokoneella joten taa suomen kirjoittaminen taas hankaloittuu ilman kaikki kirjaimia, mutta kai te ymmarratte. Viikko alkoi maanantaina koulussa ja siihen se sitten jaiki. Lauantaina meen hakee diplooman ja sit kiitos ei enaan koskaan :) Ihanaa tulla takasin suomeen kouluun. Tuntuu etta motivaatio on aivan huipussa ja kunnioitus meidan opettajiin ja kouluun on kasvanut niinkuin oon varmaan aikasemminkin sanonut ihan tosi paljon. Meijan kouluhan muuttaa paikkaa joka on vahan harmillista. Oisin norsenissa halunnu valkolakin saada paahan mutta ei kai sitten. jostain toolon koulusta sen tulen samaan parin vuoden paasta.

No huomenna mennaan salernoon ja siella tavataan siis adelinan sisko joka lens tanne moikkaamaan pikkusiskoaan eli lisaa suomalaisia tiedossa! Mutten on viela loppuviikon suunnitelmat ihan auki. Ens viikolla mennnaan roomaan nukkumaan koska no en haluis sita viela tajuta mutta viktoria lahtee 11 paivan paasta... Ma en tieda miten ma tuun kestamaan. Varmaan itken viikon tai kaks.

Siita puheenollen en tiia miten oisin tasta reissusta selvinny ilman naita enkeleita. vaikka moni on sanonu etta on huono jos on vaihto-oppilaitten kanssa mut mulle taa on sopinu aivan mahtavasti. Me ollaan kaikki niin samanlaisia joten meilla on ihan spesiaali ystavyys koska kaikki ollaan tultu joka puolela maailmaa tanne kokemaan asioita joten meilla on jo samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Tassa just yks paiva mietin etta vuos sitten en ois tajunnu etta nytten istuisin ja puhuisin niin syvallsisita asioista ja siis semmosista mitka mua ei ees kiinnostanut esim. politiikka summuu. Siis jotenki vaan tuntuu etta ku ma mietin aikuisena etta millon ma oikeen rupesin aikuistumaan tulee varmasti ekaks mieleen taa reissu ja naa ihmiset. Aikuisuuteen on viela onneks piiiiitka matka mut taa on ollu hyva silmia avaava alku.

Oh my sweet friends... gonna do a little post for you guys. I guess understanding that weird language isn't the easiest thing to do haha. But like this I wanna thank you all for being part of my exchange! You guys seriously rock. Even the ones that left earlier. Carol-Anne and Abbey why did you have to leave!! But anyways I'm so grateful for having you all by my side. As I've said so many times my exchange would not have been the same without you all. Vi voglio troppo bene e veramente non lo so che faccio quondo non ci siamo piu insieme... Ma ricordatevi raga... una cosa e sicuro! Quando volete venire in Finlandia la casa mia ha sempre le porte aperte. Eh e quindi dovete venire per FORZA. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti