sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Viisi viikonloppua jäljellä

Viimeviikko meni taas aika nopeesti. Maanantaista torstaihin jaksoin istua koulussa mutta sitte loput päivät oli niin aurinkoisia että menin mieluummin ulos istumaan ja lukemaan tai jotain. Totuushan on se että meillä on enää ihan vähän koulua jäljellä joten nekään ei enää jaksa vaivautuu tulemaan ni miks mä sinne menisin sisälle istumaan ja tekemään ihan samoja asioita ku täällä kotona tekisin melkeen. Italialaiset koulut ei vaan  oo mun juttu. Jos multa on kysytty että mistä pidän vähiten oon sanonu koulu ja sitten oon joutunu motivoimaan aina mutta aika kiltisti oon joutunu kritisoimaan koska nää vetää helposti herneet nenään. Yleensä vaan sitä sanon että meillä on Suomessa yks maailman parhaista (siis tilastollisesti) koulusysteemeistä ja opetussuunnitelmista joten mulle on ollu hankala tottua tällaiseen hieman erilaiseen näkemykseen.

Kummiski lauantaina mentiin sitte marketeille taas freden ja adelinan kanssa. Oli kyl niin kuuma ettei siellä ihmis tungoksessa jaksanu kauan olla. Ostettiin tyylin mansikoita ja muita hedelmiä ja otettiin aurinkoa.

Illalla oli euroviisut ja niihin valmistauduttiin oikein kunnolla. Meil oli snäcksejä ja liputki väsättiin. Victoria teki jopa sen Meksikon lipun koska halus olla hengessä mukana. Tää oli sen ensimmäinen kerta. Pakko sanoo että oikee voitti mutta kritisoida silleen että se juontaja naisen mekko oli ihan kamala eikä se vaihtanu sitä kertaakaan ja väliaika show oli aika lame ja ei ne Ollu panostanu tanskan mainostukseen ollenkaan. Aika simppeli show siis. Ja italialaiset kommenttorit on kyllä erittäin ärsyttäviä. Ne ei meinannu olla hiljaa ees sillon ku laulettiin.

Sunnuntaina maattiin taas auringossa ja illalla menin mun perheen kanssa illalliselle. Siellä juhlittiin vaalien alkamista koska näitten kaveri Clemente mastella on nyt ehdolla joka on siis italian poliitikko ja entinen oikeus ja työministeri. Ei kuulemma ollu Helsingissä käyny vielä mutta kuulemma jollain risteilyllä jossa oli ollu paljon suomalaisia ja sano että kaikki oli ihan kännissä. Näin me edustetaan maailmalla.

Eipäs muuta. Tänään kurssivalinnat ja stressaa pikkasen mutta eiköhän se hyvin mee. Nyt pitää vaan pärjää yksin ja saada kaikki mukaan ilman mitään apua... hyvää loppuviikkoa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti