maanantai 19. toukokuuta 2014

33 päivää jäljellä

Keskiviikkona on tasan kuukausi siihen ku tuun kotiin. Sitä ei oikeen tajuu vielä mutta esim kun salikortin maksoin tajusin että täähän oli siis vika kerta koskaan. Aika hurjaa.

Ihan vaan kertoakseni niin viimeviikolla en tehnyt yhtään mitään. Koulussa olin keskiviikkona perjantaina ja lauantaina. Tekemättä taas yhtään mitään. Tällä viikolla en ajattele mennä ollenkaan. Meille on tulossa niin hyvät kelit että mieluummin jään kotiin ottaa aurinkoo. Eilen itseasiassa raahattiin Freden kanssa Fat boyt puutarhasta tohon etupihaan ja pestiin ne ulkosuihkussa ja makoiltiin siinä. Lounas kokattiin kanssa ja mentiin ulos syömään. Mutta tais siellä Suomessakin olla tosi hyvät kelit?

Koulusta puheenollen viikko sitten tein kurssivalinnat. Olin kyllä stressannu niin perkuleesti mutta onneks se sitten loppujenlopuks onnistu ja sain kaikki mitä halusin mukaan! Ens vuonna teen 35 kurssia (toivottavasti se on meinaa aika hitosti duunii) ja paljon kemiaa biologiaa matikkaa ja psykkaa on esim tiedossa. (Arvatkaa mun tulevaisuuden suunnitelmat näitten aineitten perusteella) onneks mulla on fiksut vanhemmat jotka voi ehkä vähän jeesii... :)

Tällä viikolla on siis taas hirveen vähän suunnitelmissa. Sitten ku ens viikolla koulut loppuu niin toivottavasti reissaillaan vähän enemmän. Suunnitelmissa on tottakai Rooma napoli summuuta toivottavasti capri... pitäis nyt tietenki ottaa kaikki irti.

Koska en tehny mitään ihmeellistä en siis kuviakaan ottanut. Korvaan tän jollain postauksella keskellä viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti