sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Montevergine

Sunnuntai aamut Helsingissä yleensä Alko pitkällä nukkumisella lauantai yön railastuksien jälkeen. No täällä mä tänä sunnuntaina heräsin 6 ja 6.30 oli lähtö. Kun istuttiin tässä yks ilta perheen kavereitten kanssa ravintolassa sano yks nainen mulle että se kävelee joka sunnuntai ylös kirkolle joka on vuoren huipulla ja mähän sitte kiinnostuin. 7 km nousua, mahtavia maisemia ja raikasta ilmaa. Siellä ylhäällä oli ihan ku ois pilvien keskellä kävelly. Varmaan oltiinkin. Ihan semmosta sumusta hötyä. Varmasti meen vielä uudestaan.

Lauantaina käytiin tyttöjen kanssa ravintolassa ja suunniteltiin vikoja päiviä mm. Rooman matkaa.  Victoriahan lähtee tasan kahden viikon päästä joten nyt jos koskaan pitää laittaa töpinäks ja tehä kaikkee kivaa yhessä.

Diplomit käytiin hakemassa ekasta koulusta. Nyt pitää vaan toisesta koulusta se käydä hakemassa vaikka en suunnittele hirveesti meneväni sinne enää. nyt istuskellaan sohvalla freden kanssa ja katotaan leffoja ja tänä iltana Suomen peli! Onnea matkaan leijonat ja nyt kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti