keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

VAPPUJA

Täällä ei vappua vietetä joten erittäin rauhallisissa merkeissä menee. Äiti ja kirmo oli Roomassa ! Oli muuten tosi kiva viikonloppu saada puhua omaa kieltä ja olla oman perheen kanssa vihdoin ja viimein <3 vaikka ikävä tuli ja kotiin teki mieli palata niitten kanssa ku ne hyppäsi taksiin. No eihän tässä oo jäljellä enää ku tyyliin yks ja puol kuukautta !

Äitin ja kirmo tuli perjantaina. Hyppäsin junaan heti aamusta mun host perheen kanssa ja siitä menin hotellille odottamaan yksin että mami ja kirmo tulis. No siinä puolentunnin odottelun jälkeen ne tuli. Lähettiin heti mun perhettä tapaamaan keskustaan. Käytiin syömässä ja käveltiin kaikki tärkeimmät paikat läpi syötiin hyvää jäätelöä jne. Italialaiseen tapaan.

Perjantai illalla kun oltiin sanottu heippa mun host perheelle lähettiin sinne jalkapallo matsiin!  Oli muuten ihan sika hieno kokemus. Oltiin jus jossain keskellä fanikatsomoa ja huudettiin kurkku suorana Varsinki ku Milanon fanit sattu olee just siinä meijän vieressä. Ei me omaa joukkuetta niin paljon kannustettu vaan haukuttuiin sitä toista jengiä. Sitten siinä pelin lopuksi ne rupes heittelele jotain pommeja ja mamil meinas iskee paniikki. No ehjinä päästiin ulos yhtä hienoa kokemusta rikkaampana. 

Loppu päivät sitten shoppailtiin ja käveltiin ja maanantaina Frederikke tuli myös käymään. Käytiin taas syömässä ja kaikkea muuta mukavaa. No eipäs siinä paljon sitten muuta kerrottavaa. Nyt kuvia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti