sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kolme päivää juhlimista(syömistä)

No huhuhu!  Nyt on kyllä ollu semmonen viikonloppu etten oikeen tiiä mitä kirjoittaa!  Niin paljon on ollu ruokaa, ihmisiä ja hölinää. Siis ei sitä voi laittaa sanoiksi tai edes kuvilla kertoa.

No perjantaina mentiin ravintolaan perheen kanssa kotiapulaine pääsi myös mukaan ja Edon vanhemmat ja sisko liitty myös seuraan. Istuskeliin sitten siellä ja syötiin tottakai hyvin. Mutta onneks ihan normaalin ihmisen mitoissa. Ihan vaan pääruoka ja jälkiruoka. Ei siis antipastoa pastaa lihaa lisukkeita summuuta.

No sitten lauantaina...hmm mitenköhän sen sanois... Me oltiin tehty vähän liikaa ruokaa ja ihmiset jotka tuli toi niin paljon !! En oo eläissäni nähny niin paljon ruokaa. Siis löyty monta monta laatikollista pizzaa, pastaa, täytettyjä piirakoita varmaan kymmenen, lihaa, herneitä, grillattuja kasviksia, polentaa, mozzarellaa, kinkkua, jotain kananmuna juttua, perunasalaattia,  coucousta... siis voisin jatkaa loputtomiin!! Koko juttu oli se että sitä ruokaa tuotiin semmossissa määrissä etten tiiä mitä ne oli ajatellu!! Sitten oli jälkiruuaks munkkeja, pikkuleipiä ja VIISI eri kakkua! Kahdentoista maissa näytti siltä että ruokaa oli niin paljon jäljellä että tehtiin kuulutus... KAIKKI huomenna uudestaan ! No siis sitten tänäänkin kaikki tuli uudestaan nojaa no sitten... Syötiin taas! Nyt ku vieraat rupes lähtee ni törkittiin niille niin paljon ruokaa mukaan ku mahollista. Mutta joudutaan huomenna jatkamaan aivan varmasti... maha kiittää ja kuittaa.

Hyvin onnistu siis yllätyksenä tuli molemmille. Tänään kävin kävelemässä puutarhassa ku salilta pitää kans pitää yks päivä vapaata ja oli muutenki tosi nätti keli. Kauheen yksinäistä vaan, noista kissoista ei mitään hirveen hyviä kavereita saa lenkille.

Sitten vähän kuvia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti