maanantai 31. maaliskuuta 2014

Tervetuloa huhtikuu!

Viime viikko meni taas vauhdilla. Täällä on jo mukavan keväinen ilma. Eilen oli jo 20 astetta mut hirveesti vaihtelee. Taas oon flunssassa ollu koko viikonlopun.

Viikko meni normaalisti koulussa vaikka olin sit menemättä torstaista eteenpäin. Lauantai aamuna päätettiin frederikken kanssa mennä torille joka on täällä avellinossa joka tiistai ja lauantai. Tää siis oli eka kerta ku kävin mut ois pitäny aikaisemmin jo mennä. Kenkiä, vaatteita, takkeja ihan kaikkea alle 20 e yleensä. Eikä ees ollu ihan paska laatua haha. Mä ostin van urheilu laukun 10e mut frede sai kaks laukkua ja kaks paitaa yhteensä 35e joten todellakin meen uudestaan. Tällä kertaa en hirveesti ottanut kuvia ku oli niin kiire pyörii joka paikassa mut ens kerralla sitten paremmin :)

Lauantai illalla pidettiin niin sanottu earth hour ku frede ja Victoria tuli meille. Istuttiin siellä pimeässä kynttilöiden valossa. Ois pitäny siitäkin ottaa kuva earth hourin loputtua oli tosi kaunista. Sit tehtiin illallista ja rentouduttiin. Hyvät kaverit tulee pitää seuraa ku joku on kipeenä ;)

Sunnuntaina heräsin kivasti ihan tukossa freden vierestä ja oli pakko saada raikasta ilmaa. Menin sit mun vessaan ja avasin ikkunan... no ei ollu niin hyvä idea koska kaikki muut ilmeisesti nukkumaan vielä joten hälytys oli vielä päällä. Meijän talossa siis laitetaan hälytys päälle ennen nukkumaan menoa ja sitten ku Edo herää se laittaa sen pois. Jos vaa jotain ihan sama mitä hälytys pamahtaa päälle ja voin sanoo et se on pahempi ku palohälyttimen ääni. Oli aika kiukkunen herätys edelle.  Poliisihan tulee samantien paikalle summuita tyyppejä. Kiva.

Sit mentiin pitkälle sunnuntai lounaalle. Siis 6 h istumista ja syömistä... najs.  ei ois huvittanut mennä mut italialaisille sana ei on mahoton ja vielä mahottomampi on "ei kiitos nyt riittää" ja "oon jo ihan täynnä" sitä ruokaa tulee ja ne sanoo vaan että "avaa farkkujen nappi"

Allora, non ho fatto niente di speciale...veramente. palestra e scuola e basta. A sabato Sono andata per il mercato con frederikke. Non posso credere che era la prima volta per me! Sono stata qua per sette mesi! Abbiamo trovato tante cose e devo dire che non abbiamo pagato quasi niente! Devo andare un'altra volta. Siamo state a casa mia per la sera perché non mi sentivo bene con frede e victoria. Abbiamo fatto il earth hour. Un ora solo con le candele! Senza tv senza telefonini... Era una bellissima sera. Poi abbiamo fatto una cena e poi basta. A domenica siamo andati a casa di desiree per pranzo. Allora pranzo/cena perché abbiamo mangiato per quasi sei ore... non si può dire che basta così o sono piena grazie haha :D mamma mia con questi italiani e il loro cibo!

Hyvää viikon alkua kaikille ja toivotaan että siellä Suomessakin se kevät rupee jo tulemaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti