lauantai 8. helmikuuta 2014

Napoli Napoli Napoli...

Heippa taas :) täällä on aurinko paistanut ja ollu tosi lämpimät kelit. Semmoset +15 astetta. Kelpaa istuskella partsilla vaikka nyt ei varmaan aurinkoa saa mutta kummiski ihan mukavan tuntusta.  Vaikka oon ymmärtänyt että ei siellä Suomessa oo niin kylmä?

Kummiski tällä viikolla en nyt oikeen oo tehny yhtään mitään erikoista. Tänään oltiin napolissa.  Ihan kiva tehä pikku reissuja pois avellinosta.  Käytiin yhessä museossa jonka nimi oli Madre. Se oli semmonen modernin taiteen museo tai siis contemporary art en tiiä mikä se on suomeksi.  Oli tosi kiintoisaa ja kaunista. Ollaan aika monesti käyty vanhoissa museoissa ja onhan nekin nyt ihan hienoja mutta meille nuorille noi modernimmat museot on ehkä vähän mielenkiintoisempia. Kummiski nautittiin siinä museo reissun jälkeen kebabbia ihan napolilais tyyliin. Syötiin siis kaikki hyvä annos n. 3 e joten ei ainakaan liian kalliiksi tullu.

Huomenna frederikke tulee yökylään ja on siis lauantai ni ehkä me jotain keksitään. Musta nyt on tullu aika koti rotta tai siis en oo hirveesti jaksanu juhlia eikä nyt oo mitenkään ihmeellisesti mitään juhlia ollukkaan. Ehkä ihan hyvä vaan säästää kroppaa sinne kotiin tuloon koska sitten varmaan lähtee ihan kunnolla ku pitää kaikkia kavereita nähä.
Sitten muutama kuva ja öitä kaikille :)<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti