sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Koti ikävä

Tää viikko on ollu vähän vaikeampi ku kaikki muut viikot tähän mennessä. Tai siis olihan joulu ja uusivuosi kans pahoillani mut sillon oli kummiski jotain tekemistä. Nyt tällä viikolla oli vanhat ja penkkarit... paljon oon kuvia nähny ja kaikki näytti niin hienolta ja abit näytti nauttivan ihan kunnolla. Oudolta tuntuu et tasan vuosi sitte olin ite tanssimassa vanhoja... Kaikki lähti myös siis hiihtolomaa viettää rukalle tai jonnekin muualle ja seki siis jää paitsi. Tän takia on ollu vähän hankalampaa. Kannatan vaihto vuotta mutta pakko sanoo et tää on paljon hankalampaa mitä kuvittelin.

Kummiski täällä on erikoisen lämmin siis tänä aamuna mentiin ihan ulos istumaan freden kanssa. Ei ehkä rusketusta vielä saa mut pikkuhiljaa. Kaikki sanoo kummiski et tää on ihan outo keli helmikuuks! Enkä ihmettele ollenkaan. Salernossa oli varmaan parikymmentä astetta auringossa.

Ystävänpäivänä oli  siis rakkaiden kavereitten kanssa Salernossa syömässä. Oli kyl tosi mukavaa ku eihän meillä kenelläkään oo mitään poikaystäviä hahaha. Amalfille oltais haluttu mennä kans mut laiva on kuulemma vaan kesäisin joten ei sit päästy lähtee.

Koulua vaihdoin kanssa. Torstaina oli eka päivä. Oon tosi tyytyväinen! Jotenki oli paljon parempi fiilis ku siin toisessa koulussa ja muutenki vähän rennompi. Opiskellaan samalla tavalla mut pakko sanoo et toi classico koulu oli pikkasen liikaa. Joka päivä oli joku joka itki luokassa koska ei muistanu yhtä sanaa tai jotain ja opettajat meni ja tuli ihan miten ne halus... en kannata todellakaan tämmöstä kohtelua tai systeemiä joten parempi olin että vaihdoin ennen ku ois menny hermot ihan kokonaan...!

Hyvää sunnuntaita kaikille ja alkavaa viikkoa. Me mennää ihan normaalisti kouluun ei mitään lomia pidetä haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti