sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen/påsk/pasqua/easter

No kuten voitte kuvitella on tää syöminen taas aivan mahdotonta. Ei juhlaa ilman ruokaa. Nyt ollaan saatu melkeen päätökseen pääsiäisen lounas joka koostui siis:

●salamia,  kananmunaa, oliiveja, leipää
●pastaa tomaattikastikkeessa
●keitettyjä herneitä ja porsaan lihaa
●uuniperunamuusia mozzarellaa ja lammasta
●pizza rustica joka on piirakka jonka sisällä on joko juustoa tai vihanneksia
●jälkiruokaa joka on piiraita ja pikku leivoksia

Siis aivan järkyttävää. Ei ainakaan tarvii syödä koko loppupäivän. Näille tää on ihan normi juttu ei siis mitään ihmeellistä. Mä pyörin vieläki paikoillani. Millaiset mahat näillä kaikilla on? Siis ei ne ees syö mitään "vähän kaikkea" vaan siis järkyttäviä määriä. Ihmettelen syvästi sitä ettei ylipainoisia oo ihan hirveesti. Vai onks niitten kropat vaan tottunut tällaiseen syömiseen? En tiiä jos se ees on ihan uskottava teoria.

No hyvä pikku lenkki aamulla. Loppu päivä leffoja katsellessa.  Huomenna taas syömään, taidan vetää vesilinjalla. Tällaista täällä. Mämmistä en niille kertonut ku ne kyseli mitä me Suomessa pääsiäisenä syödään. Liian paljon nolotti meinaa sehän on ihan kamalaa. Enkä edes oikeen tienny muuta suomalaista pääsiäisen ruokaa? Ois varmaan pitäny keksii jotain koska ne jo nyt kuvittelee että ollaan ihan outoja ku syödään karkkia suolalla ja poron lihaa. Italian valttikortti on kyllä ruoka. On kyllä saanu painaa tunteja salilla ettei paino nousis. Se nyt on semmonen juttu joka yleensä vaihdossa tulee kaupan päälle. Melkeen kaikki muut mun kaverit täällä on vähintään pari kiloa lihonu, jopa yli kymmenen kiloa.

Äiti ja kirmo tulee jo perjantaina jejee!  En malta odottaa <3 vähän oon jo kattonu kaikkia paikkoja jota pitää näyttää. Mullehan tää on jo seittemäs kerta ku meen. Mä haluun mennä syömään thaimaalaista ja hard rock cafeseen mutta kai äiti ja kirmo pitää viedä kans johonki italialaiseen syömään. Ne ei oo kyllästynyt tähän ruokaan mitä mä nyt oon popsinu 8 kk. Eipä muuta kerrottavaa. Nauttikaa kauniista säästä siellä Helsingissä! Kesä tulee!

Ainiinjoo! Päästiin tapaamaan frederikken vanhemmat pikku veli ja pikku sisko! Oli muuten tosi hauskaa. Käytiin ihan vaan kahvilassa ennenku ne lähti roomaan omalla porukalla.

hyvää pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti