keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Hyvää joulua! God jul! Merry christmas! Buon natale!

Kaikilla kielillä siis hyvää joulua! Täällä Italiassa juhlitaan myös:) vähän pitemmän kaavan mukaan tosin kuin ehkä siellä suomessa ja syödään vähän eritavalla. 

 
Eilinen päivä oli täysin normaali. Vasta illalla mentiin sululaisten luoksi syömään joulu illallinen. Menu oli... Simpukka pasta, kalaa, kalaa, kalaa, mustekalaa, simpukoita, kalaa, kasviksia ja lopuksi kakkua jälkiruuaksi. Eli siis todella erillainen kuin suomessa. Pakko sanoo että suomalainen jouluruoka on parempaa vaikka ehkä muuten Italialainen keittiö on hiukan parempi. 





Keskiyöllä ruvettiin paukuttelemaan raketteja ja avattiin ensimmäiset lahjat! Mullekki oli kiltit ihmiset ostanu yötossut, natisukat, sukkahousut koristeilla ja pikku koruja. Aivan mahtava fiilis tuli ku ties et neki ajattelee mua vaikka en oo kauan edes heitä tuntenu. Myös yks opettaja oli ostanu mulle meikkipaletin! 







Lahjojen avausta bilispöydällä! :) Sitten kotiin nukkumaan. 

Aamulla herättiin ja avattin joulupukin tuomat lahjat. Löydettiin ne takan edestä pienistä pusseista ja lappu joka oli aivan ihana, vähän palanu ja kulunu joka oli itse joulupukilta ;) 



Sitten seuraava ruokailu olikin jo lounas jota ollaan nyt syömässä :D erillainen menu. Löyty lihaa, perunasalaattia, pastaa, salaattia, herneitä ja sitten tottakai jälkiruuaks baba kakku ja toinen hedelmä kakku :) 





Nyt voi sanoo, että mamma mia tätä ruuan määrää !! Jatkuu varmaan illalla ja huomenna ja ylihuomenna ja uuteen vuoteen asti! Tulee salikortti käyttöön hehe.

Rauhallista joulua!!! <3 :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti