perjantai 20. joulukuuta 2013

All that glitter and all that gold

Eli nyt vähän siitä hääpäivästä. Paljon en kuvia voinu ottaa koska se oli vähän epäsopivaa. Kaikki suju tosi hyvin ja kaikki oli tosi hienoina. Vaikka juhlat oli enemmänkin bisnes tapaaminen kaikki campanian VIP ihmiset kokoontumassa yhteen paikkaan ja juttelemaan ei mitään biletystä ja tanssimista. Hääpari oli kummiski jo enemmän ku aikuisia ja kerran jo ollu naimisissa ja sulhanen on erittäin tärkeä ja tunnettu henkilö joten mitään railakkaa menoa ei pitänykkää odottaa. 

Ensin mentiin itse vihkimistilaisuuten joka ei ollu kirkossa. Tässä oli miltä näytin.

Sulhaspari ja niiden lapsi ja itse vihkijä.

Sitten heitettiin tottakai hirvee määrä riisiä! 
Pura lopezit jalassa jotka tappo mun varpaat.

Matkaan hienolla vanhalla viisatasella! Haha aivan mahtava auto pakko sanoa :D

Iloinen sulhanen!

Sitten mentiin pienemmällä porukalla niitten kotiin syömään pieni lounas ja tottakai kohotettiin lasia moneen otteeseen. 

Sitten ajettiin 1h juhlapaikalle jossa me myös yövyttiin. Oli kyllä aika helkutin hieno mesta... Kelpais mullekki pitää juhlat siellä. 

Mun huoneen edessä oli iso ikkuna josta näki hienosti ite juhlapaikan ennenku kaikki oli tullu. En ehtiny ottaa kuvaa toisesta asusta mutta mulla oli punanen mekko, mustat sukkikset, mustat korkkarit, hiukset korkeella isolla nutturalla ja erittäin punaset huulet ja simppeli silmämeikki. Tosi simppeli mutta elegantti. Patrizia oli myös ihan sairaan kaunis!! Punasessa pitkässä mekossa iso bling blingi kaulassa ja hiuksissa vähän ja semmonen turkis juttu olkapäillä. 

Hääpari. 

Ruokana oli buffee josta löyty kaikkea ja kaikille ja tottakai jälkeen kakku ja jälkiruoka valikoima! 

FG= filomena&Giovanni

Sitten omaan huoneeseen nukkumaan joka oli isompi miltä kuvassa näyttää! Oli aika luksus olo ;)

Siinä siis siitäpäivästä. Valitettavasti juhlista ei oo paljon kuvia mutta niinku sanoin oli vähän epäsopivaa kävellä puhelin kourassa ja ottaa kuvia. 

Hyvää päivänjatkoa kaikille! :) täällä koulussa taas oon tekemättä mitään :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti