torstai 14. marraskuuta 2013

Salerno ja jouluvalot

Eilen otettiin tyttöjen kanssa bussi Salernoon. Aika samanlainen paikka ku Avellino mut isompi ja meren lähellä. Vähän enemmän turisteja ja shoppailumahdollisuuksia. 

Kuitenkin Salernon jouluvalot on tosi tunnettuja Italiasss ja muissa euroopan maissa lähellä italiaa. Mutta kyllä pitää sanoa että Suomessakin on aika hienot mutta täällä oltiin kyllä panostettu oikein kunnolla. Vähän outoo oli nähdä kaikki jouluvalot palmujen kanssa ja ilman lunta... Nyt alkaa tulla vähän viileempää jo mutta ei vielä ihan kylmä mulle. Italialaiset ln kyllä kaivanu jo toppatakit esiin. 

 
Meri oli kaunis nähä pitkästä aikaa. Avelliinossahan ei oo merta lähellä. Tultiin hyvin auringonlaskun aikaan joten taivas oli ihanan värinen.


Minä ja Carol-Anne ! <3


Reippaat matkailijat!


Vuoret ja valot oli tosi kauniita. Kaikki näytti vielä kauniimmalta paikanpäällä totttakai. 

Noi valot merellä oli pingviinivaloja! Haha tosi hauska idea oli kyllä! 

Pakko vielä kirjottaa että alkaa tulla tää italialainen ruoka korvista ulos :D joten päätettiin mennä kiinalaiseen ravintolaan... Maailman huonoin idea ever... Kukaan ei tykänny Abbey alko voida huonosti ja melkeen oksensi... Eli siis Italiassa ei kannata yrittää syödä ulkomaalaisia ruokia koska ne ei oo hyviä! Eli kun tuun kotiin täältä meen ensimmäisenä ostamaan kiinalaista ruokaa ja sushia!! 

Hyvää loppuviikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti