sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Carnevale

Taas on viikko tullu loppunsa ja huomenna on maanantai! No onneks ei ainakaan oo koulua, koska täällä juhlitaan karnevaaleja. Perustuu siis siihen että pienemmät lapset menee huomenna aamulla pukeutuneena ulos ja heittelee ympäriinsä jotain mun mielestä suoraan sanottuna roskaa, mutta kai sen kuuluis olla jotain koriste hiletttä.  Vähän isommat lapset menee sinne ja sotkee ihmiset kananmunalla kermavaahdolla tai vessapaperilla ja me mennään vaan illalla bileisiin. Aikuiset menee töihin ihan normaalisti.

Tällä viikolla oon käyny koulussa ahkerasti. Mua kuulusteltiin historiassa, tein englannin esseen vedestä ja sen kiertokulusta ja sitten mut myös pistettiin lukemaan jotain. En tiedä mitä luin mutta luimpa kumminkin ja opettaja sano että kuulosti oikeen hyvältä. En haluis näin julkisesti kritisoida sitä mun vanhaa koulua mutta onneks suomenkieli ei oo näitten vahvuus haha. Entisessä koulussa oltiin siis kun ilmaa joten tuntuu hyvältä opiskella vihdoin ja viimein ja tuntea vähän painetta mahassa ku on kuulustelu käynnissä jos oma nimi sanotaan ja pitää kertoa jotain!

Muuten elämä näyttää erittäin samanlaiselta. Meillä oli illallinen edon työkavereiden kanssa ja sitten oli kans iso illallinen täällä meillä kotona. Eli hyvin ollaan ainakin syöty. En tajuu kyllä miten täällä voidaan puhua niin paljon ruuasta! Siis ihan luokassakin nuoret kyselee toisiltansa et mitä ne söi eilen illalla ja mitä ne aikoo syödä illemmalla ?! Ei tapahdu kyllä koskaan Suomessa ainakaan mun kavereiden keskuudessa. Opettaja saattaa käyttää yli puolet tunnista keskustellen ruuasta ! Haha siis niinku niin italialaista !

Nyt makoilen frederikken kanssa sohvalla kattomassa jotai  typerää leffaa ja odotellaan että oscarit alkaa ! Katotaan jos se Leonardo di Caprio nyt vihdoin ja viimein voittais sen Oscarin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti