sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Domenica, Sunnuntai, Söndag, Sunday

Joka päivä mä yllätyn siitä miten nopeesti aika menee... Kohta on jo joulukuu! Siksi me siis ollaan jo hyvissä joulumielissä täällä kotona! Koristelut on tosi hienoja. Patrizia tykkää panostaa joulukoristeisiin ja sen kyllä huomaa. 
Meijän pihalla on iso kuusi joten tällä viikolla siihen laitettiin hienot jouluvalot. Toi näkyy hienosti jo pitkästi ennen ku meijän talo tai edes piha näkyy.
Ensimmäisen kerroksen keittiössä on tällaset hienot valot! Tai no muissa kerroksissa ei oikeen oo koristeita ku ei niissä olla melkeen ollenkaan muutaku ihan ylimmässä missä nukutaan :)
Mun lempipaikka koko talossa! Meen aina istumaan tohon. Kaikki aina nauraa että se näyttää siltä ku oisin menossa sisään takkaan. Se on kyllä niin iso että sinne mahtuis! :D 
Lopuksi vielä meijän hieno joulukuusi joka koristeltiin tänään! Jotenki tuntuu että täällä nää joulukoristeet tuli paljon aikasemmin ku suomessa? Vai oonko väärässä? Vai onks se vaan mun perhe joka laittaa ne viimetingassa ja sitten ne on siinä juhannukseen saakka? No mutta ihanan joulunen tunne kummiskin! 
Vielä pari kuvaa firenzestä! Nyt suunnittelen matkaa milanoon tapaamaan noita kahta tyttöä! En ollu viel valmis sanomaan moikka luultavasti koko loppuelämäks :( Ella ja Zoe on Austraaliasta joten sinne on hieman vaikeeta mennä moikkaamaan.
Dani! Onneks tää ilopilleri on kans Avellinossa niin nähään melkeen joka päivä. Mun blondi mexikosta!
Eilen mentiin leffaan Abbeyn kanssa! Sen jälkeen mentiin johonki pelihalliin jossa oli myös keilausta! Rauhallinen lauantai ilta siis mutta hyvää vaihtelua!
Haha ei suomessa kyllä koskaan oo käsketty laittaa ensin muovipusseja ja sitten kenkiä jalkaan :D no ainakin pysyy puhtaana!
Just ku olin ottanu tän kuvan alko disko keilaus! Eli valoja ja musiikkia! Tunnelma parani heti! 

Mutta seuraavaa viikoa kohti vaan. Terkkuja kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti